Aan alle leerlingen van 2Gether4You,

Via dit bericht willen wij jullie allemaal op de hoogte brengen van het trieste nieuws dat eigenaresse Nathalie Parrega geheel onverwacht is overleden.

Er wordt hard gewerkt aan een oplossing voor alle leerlingen van Nathalie. We hebben jullie echter helaas nog niet allemaal kunnen bereiken. Daarom willen wij jullie verzoeken om je gegevens per email door te geven via het emailadres info@art2drive.nl.

Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jullie opgenomen. Gezien de vakantieperiode kan dit wat vertraging oplopen, maar de verwachte datum voor een oplossing zal rond half augustus zijn. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Faalangst

Kandidaten met faalangst kunnen een speciaal rijexamen,
het faalangst examen afleggen.

Rijangst:

Hebt u wel een rijbewijs, maar durft u eigenlijk niet achter het stuur plaats te nemen? Of durft u misschien niet aan rijlessen te beginnen? Dit kan een belemmering betekenen in het dagelijks leven. Een groot aantal mensen kampt met deze vorm van angst. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals angst om in een file vast te komen staan, tunnels te berijden, angst om de controle te verliezen of angst om vrachtauto`s in te halen. Misschien te weinig rijervaring?

Rijopleiding mensen met een rijbewijs:

Als u tientallen jaren geleden al uw rijbewijs heeft gehaald, bent u ongetwijfeld een ervaren verkeersdeelnemer. Maar misschien zijn er wel een paar situatie`s in het verkeer waar u zich niet meer zo ontspannen voelt. Rotondes, tunnels, snelwegen of parkeren in een drukke stad. Speciaal voor deze automobilisten verzorgen wij
een bij-spijker-rijles.
U kunt kiezen voor de schakelauto of de automaat.

Rij-testen via het CBR:

Bent u in het bezit van een rijbewijs en hebt u via het CBR een uitnodiging gekregen om een rijtest af te nemen, dat kan via ons in u eigen auto of in een van onze les auto`s. Graag leggen wij uit hoe u het rijbewijs kan behouden of terug kan krijgen.